Suomen Basset Hound - Yhdistys Ry
Basset Hound Association of Finland
Yhdistys
Uutiset ja tapahtumat
Rotu
Harrastukset
Rescue
Näyttelyt
Vieraskirja
Kuvagalleria
Linkit
Helmikuu, 2009
Toukokuu, 2009
Lokakuu, 2009
Marraskuu, 2009
Maaliskuu, 2010
Huhtikuu, 2010
Syyskuu, 2010
Marraskuu, 2010
Tammikuu, 2011
Huhtikuu, 2011
Lokakuu, 2011
Marraskuu, 2011
Tammikuu, 2012
Huhtikuu, 2012
Haukunestopanta lainattavissa yhdistykseltä
SQLite-tietokannan kysely epäonnistui.
Haukunestopanta lainattavissa jäsenille veloituksetta 20 euron panttia vastaan.
Lisätietoja Minna Koivumäeltä 045-2640811.

Mikäli bassettisi kärsii eroahdistuksesta tai haukahtelee muuten vain naapurustoa häiriten poissaollessasi, kannattaa kokeilla yhdistykselle hankittua haukunestopantaa. Koira oppii yleensä olemaan haukkumatta jopa muutaman päivän tai viikon käytön jälkeen.

Tässä hieman tietoa laitteesta:
Dynavetin haukunesto ja koulutuslaitteet ovat jatkuvan tuotekehittelyn tuloksena aikaansaatuja laadukkaita tuotteita. Aboistop haukunestopanta /sitruunapantanakin tunnettu on jo Suomessakin auttanut tuhansia ongelmahaukkujia vuodesta 1993. Aboistop panta suihkauttaa sitruunan tai pippurinhajuisen suihkauksen joka keskeyttää ei toivotun haukunnan. Laite on täysin kivuton eikä vahingoita koiraa. Saatavana myös hajuton täyttöaine kaikkiin Dynavetin laitteisiin.
<< Takaisin Lisää uusi kommentti
Tero Heikari
15.04.2010 23:30:09
Miten "jääräpäisen" alfauroksen kanssa??!!
Mitä mieltä olette tilanteesta, joka häiritsee vain lenkkeillessä? Eli vastaan tulevien koiruuksien kanssa, etenkin urosten, ei oikein mahduta samalle kadulle :) Menee todella yli, kerran puri myös vahingossa taluttajaa, kun oli niin kiihkossa. Lopetti tietysti hheti kun tajusi tekonsa. En kuitenkaan haluaisi että koira olisi hiljainen tämän jälkeen esim. ollessaan omalla pihallaan, vieraan saapuessa. Tuleeko vaikuttamaaan myös siihen, vai yhdistyisikö ajatukset vain näihin lenkkeihin, jos käyttäisi vain lenkillä?
Heini
01.01.2010 03:57:08
Haukkupanta
Meillä Topilla on ollut tätä kautta sitruunapanta lainassa, ja koira on oppinut että kun panta on päällä, ei haukuta. Mutta jos pannan ottaa pois, haukku jatkuu. Toisaalta, ei voida aliarvioida sitä että haukun volyymi on laskenut vaikkei pantaa olisikaan. Nyt pelkästään riittää kun laittaa pojat toiseen huoneeseen nukkumaan. Minä herkkäunisena herään vinkunaan, mutta se ei häiritse muita eläviä talossa :) Suosittelen kokeilemaan! Tässä tapauksessa voi olla jotain syvempää syytä "mölinään" joten ei kannata jättää kokeilematta. Haittaa ei aiheuta, vain voimakkaan sitruunan tuoksun kotiin jos koira on yhtä "itsepäinen" kuin miun möllykkä :) PS:toinen täyttösäiliö löytyi ihan perus eläinkaupasta.
Hannele Alen
19.10.2009 13:12:34
Haukunestopanta
Voin lämpimästi suositella :)
Hemmo muutti luokseni omakotitalosta ja haukkui kun lähdin käymään vaikkapa vain roskiksella ulkona eikä tottunut viikonlopun aikana olemaan haukkumatta.
Haukunestopanta oli käytössä kun lähdin töihin ja tulin takaisin eli 8 tunnin ajan,jonka jälkeen hän ei haukkunut enää lainkaan sisällä yksinäisyyttään.
Tämä siis todellakin toimii käytännössä eikä aiheuta mitään draamaa rakkaalla haukullesi :)
3 yhteensä
Lisää kommentti
Nimi*
Aihe*
Kommentti*
Kirjoita kuvassa näkyvä varmistetunnus*
Lataa varmistetunnus uudelleen

YhdistysUutiset ja tapahtumatRotuHarrastuksetRescueNäyttelytVieraskirjaKuvagalleriaLinkit